Egyéb fordítások

Utolsó frissítés: 2009.01.01.

Elérhetőségem:
Főoldal Játék magyarítás Program magyarítás Telepítők Folyamatban Frissítés Egyebek Blog
2008.12.24.

Másoknak készített telepítőim felületei

Minden telepítő NSIS (Nullsoft Scriptable Install System) programmal készült. Ahol nincs kép, azok csak azután lesznek elérhetőek, hogy megjelent a magyarítás.

Bioshock Brother in Arms: Earned in Blood Condemned Call of Duty 2 Call of Duty 4: Modern Warfare Commandos Strike Force Company of Heroes Deus Ex Dreamfall Faces of War Fahrenheit Fantasy Wars Gun Hard to be a God Infernal Max Payne (Steam verzió) Medal of Honor: Airborne Medal of Honor: Pacific Assault Race Driver: Grid Resident Evil 4 SimCity 4 Soldiers - Heroes of World War II Stronghold 2 Two worlds Tron 2.0 Silent Heroes

A Deus Ex telepítő, csak előzetes vázlat. Abban az időben készült, mikor még Szivar vezette a Deus Ex fordítását. Jelenleg sehonnan sem érhető el ez a telepítő. Persze amennyiben elkészül a fordítás, és nekem kell majd telepítőt csinálni, ez a verzió teljesen át lesz dolgozva(ötleteim már vannak).

A Tron 2.0 fordítását még régebben elkezdtem, csak nem tudtam rá időt szánni, és akkor készült hozzá telepítő. Jelenleg más fordítja.